Haber

Sektör Temsilcileri Öğrencilerimiz İle Bir Araya Geldi

Son Güncelleme Tarihi : 26.04.2019 00:00

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) tarafından 6. Kariyer Günleri etkinliği düzenlendi.

Kariyer Günleri, İİBF bahçesinde mehter gösterisi ile başladı. 

İİBF Amfi Salonu’nda düzenlenen etkinliğin açılışında konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Üniversitemizin iş yaşamının deneyimli isimleri ile öğrencileri buluşturmaya önem verdiğin dile getirerek, 2019 yılı içerisinde 7 farklı alanda kariyer günleri etkinliği düzenlediklerini söyledi.

Prof Dr. Çiçek, “Başarının kendiliğinden gelen bir şey olmadığından hareketle, hedeflenen seviyeye ulaşmak hatta onun da üzerine çıkmak planlı, programlı hareket etmeye bağlıdır. Bu bağlamda kariyer günlerinde usta ve çırakların bir araya gelmesi çok önemlidir. Ancak öyle inanıyorum ki “kariyer” sözcüğünden anlaşılanın; mesleki yaşantıda sadece en üst noktaya ulaşmak değil, yaptığı işi severek, o işten zevk alarak başarıya ulaşmak olmalıdır. İşini severek yapan insanlar, yeni fikirlere daha açık ve öğrenmeye daha arzulu insanlardır. İşte bu da başarının anahtarını oluşturmaktadır” dedi.

Kariyer Topluluğu Başkan Yardımcısı İsmet Görkem Kocayiğit ile İİBF Dekanı Prof. Dr. Famil Şamiloğlu’nun konuşmalarının ardından sektör temsilcileri kürsüye geçti.

Bu kapsamda İŞKUR temsilcisi Uzman Tayyip Başol “İŞKUR’da Kariyer”, KW Bodrum Yatırımcı Ortağı Gürol İnan “Hayatta Başarılı Olmak”, Minteks Yönetim Kurulu Başkanı Özkan İrman “Her Şey Bilmekle Başlar” ve Madame Coco Uluslararası Satış Müdürü Volkan Üzüm de “Başarı ve Markalaşmak” başlıkları altında sektöre dair tecrübelerini öğrenciler ile paylaştı.

 

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 26.04.2019 00:00
Okunma Sayısı : 2449