Haber

Şehit Annelerimizin de “Anneler Günü” Kutlandı

Son Güncelleme Tarihi : 09.05.2021 00:00

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Anneler Günü dolayısıyla Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kazım Alsan’ın eşi Nevcihan Alsan’a çiçek gönderdi.

Her yıl Anneler Günü'nde tüm şehit ailelerini evlerinde ziyaret eden Üniversitemiz yönetimi, bu yıl pandemi nedeniyle bu geleneğini yerine getiremedi.

Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, tüm Muğlalı şehit anneleri adına kendisi de bir şehit annesi olan Nevcihan Alsan’a çiçek göndererek, Alsan’ın ve tüm şehit annelerinin Anneler Günü'nü kutladı.

Anneler günü buketi ile birlikte gönderdiği notta Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, “Her nefesini evlatlarına adayan annelerimiz hayatın, sevginin ve bilginin kutsi kaynağıdır. Bizlere sunduklarının karşılığını asla ödeyemeyeceğimiz, elleri şefkat ve gönülleri fedakârlık dolu annelerimizi her zaman saygı, sevgi ve minnetle kucaklıyoruz. Bu duygularla şehit ve gazilerimizin anneleri başta olmak üzere, annelik hissiyle her türlü varlığın canına can katan tüm kadınların bu özel gününü kutluyorum” dedi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 09.05.2021 00:00
Okunma Sayısı : 1657