Sandras Su Hattının İyileştirilmesi Görüşüldü

Son Güncelleme Tarihi : 28.11.2018 00:00

Üniversitemiz ile Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) yetkililerinin katılımıyla, Sandras Dağı’ndan yerleşkemize gelen içme su hattının iyileştirilmesi ile ilgili toplantı yapıldı.

Üniversitemiz Rektörlük binasında yapılan toplantıya, Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ahmet Demirak ile Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Rifat Kahyaoğlu, Yapı İşleri ve Teknik Dairesi Başkanı Bayram Bozyiğit, MUSKİ Genel Müdürlüğü ile Kredi ve Yurtlar Kurumu Muğla İl Müdürlüğü yetkilileri katıldı.

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde yer alan Sandras Dağı’ndan, 54 kilometrelik hat boyunca yerleşkemize ulaştırılan içme su kaynağının iyileştirilmesi üzerine yapılan toplantıda, ayrıca mevcut su hattına ilave su kaynaklarının eklenmesi de görüşüldü.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 28.11.2018 00:00