Haber

Şampiyon Öğrenci Rektör Çiçek’i Ziyaret Etti

Son Güncelleme Tarihi : 08.06.2021 00:00

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Avrupa Okçuluk Gençlik Kupası yarışmalarında birincilik ödülünü alan Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencisi Emircan Haney’i makamında ağırladı.

Slovenya’nın Catez şehrinde 17-22 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Avrupa Okçuluk Gençlik Kupası yarışmalarında Emircan Haney Türkiye’yi temsil etti. Dört yıldır milli takımda yarışan Haney, 18 ülkeden 220 sporcunun katıldığı yarışmada, Makaralı Yay Genç Erkekler kategorisinde elde ettiği birincilik ile ilk uluslararası bireysel madalyasını kazandı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek Emircan Haney’i ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özcan Saygın’ı makamında ağırladı. Şampiyon öğrencimizi başarısından dolayı tebrik eden Prof. Dr. Hüseyin Çiçek,  Türkiye’yi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesini gururlandıracak bir başarıya imza attıkları için mutluluk duyduklarını ifade etti.

Sporcularımızın daha büyük başarılara imza atmaları için gerekli her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirten Rektör Çiçek, “Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi olarak başarılı, milli ve şampiyon sporculara ev sahipliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Özellikle son zamanlarda Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinin ismini TÜBİTAK projelerinden elde ettiğimiz başarılar ile duysak da sportif ve kültürel alanda da önemli çalışmalara imza atıyoruz. Geçtiğimiz hafta birbirinden başarılı iki tiyatro oyununu seyircilerimizle buluşturduk, sporcu öğrencilerimiz ardı ardına madalyalarla Üniversitemize dönüyor... Hem öğrencilerimizin gayreti hem de Üniversitemizin hâlihazırdaki uygulamaları, alt yapı olanakları, modern spor alanları ve tecrübeli kadrosu ile gelecekte daha nice madalyalar kazanacağımıza gönülden inanıyorum” dedi.

Ziyaretin sonunda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek Emircan Haney’e teşekkür belgesi ve hatıra hediyelik takdim etti.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 08.06.2021 00:00
Okunma Sayısı : 2489