Rektörümüzden Basın Mensuplarına Ziyaret

Son Güncelleme Tarihi : 23.10.2018 14:00

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Muğla basın meslek örgütlerini ve yerel basınını ziyaret etti.

Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Derneği, Kent Gazetesi, Yenigün Gazetesi ve Devrim Gazetesini ayrı ayrı ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında Rektör Çiçek’e Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Çevik, Genel Sekreter Yardımcısı Haşim Koç ile Basın Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürü Öğr. Gör. Volkan Güloğlu eşlik etti.

Çiçek, basın mensuplarına Üniversitemiz ile ilgili hayata geçireceği projelerden bahsetti. Ziyarette üniversitemizin ve ilimizin gelişimi konusunda değerlendirmelerde bulunuldu. Rektör Çiçek, basın mensuplarından Üniversite ve şehrin bütünleşmesi ile ilgili destek beklediğini söyledi. Muğla yerel basın mensupları ise Rektörümüz Çiçek'in ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ederek Muğla-Üniversite iş birliği konusunda destek vereceklerini söyledi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 23.10.2018 14:00