Rektörümüzden Ağbal ve Er'e Ziyaret

Son Güncelleme Tarihi : 14.02.2019 17:30

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal ile Milli Eğitim Bakan Yardımcısı İbrahim Er’i makamında ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek Ankara’da temaslarına devam ediyor.

Bu kapsamda Rektör Çiçek ilk olarak, Muğla Milletvekilleri Yelda Erol Gökcan, Mehmet Yavuz Demir ve Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Duman ile birlikte, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Üniversitemiz tarafından eğitim ve öğretim kalitesinin arttırılmasına yönelik yürütülen projeler konuşuldu. Üniversitemizin kısa ve uzun vadeli yatırımların da görüşüldüğü ziyarette Naci Ağbal, yürütülecek projelere destek vereceklerini ifade etti.

Ardından Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Prof. Dr. Bilal Duman ile birlikte, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı İbrahim Er’i ziyaret etti. Bu ziyarette de, geçtiğimiz aylarda açıklanan ülkemizin 2023 Eğitim Vizyonu ile öğretmen yetiştirme programları hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 14.02.2019 17:30