Haber

Rektörümüzden Barınma Hakkı Kazanan “Bursiyer/Araştırmacı” Öğrencilerimize Ziyaret

Son Güncelleme Tarihi : 16.02.2019 00:00

Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ile beraberindeki heyet 2018 Güz döneminde MSKÜ Yerleşke Evlerinde barınma hakkı kazanan “Bursiyer/Araştırmacı” Lisanüstü öğrencilerimizi evlerinde ziyaret etti.

Bursiyer/Araştırmacı öğrencilerimizin evine konuk olan Çiçek, öğrencilerle sohbet ederek devam eden projeleri hakkında bilgi aldı.  Özellikle ilçelerden geliş gidiş yapan öğrenciler, barınma imkanından faydalanmadıkları dönemde  kampüse ulaşım noktasında çok zorlandıklarını, fakat şimdi hem labaratuvarlara erişim hem de kütüphane olanaklarından kolayca faydalanabildiklerini söylediler. Öğrenciler oldukça samimi geçen ziyarettin ardından, bilimsel projelere verdiği destek ve araştırmacılara sunulan imkânlardan dolayı rektörümüze teşekkür ettiler. Rektörümüz Çiçek ise öğrencilere proje çalışmalarında başarılar dileyerek, yönetim olarak bilimsel çalışmalara yönelik verilen desteklerin devam edeceğini ve barınma imkanından faydalanan öğrenci sayısını arttıracaklarını ifade etti.

Üniversitemiz Rektörlüğünce; Bursiyer/Araştırmacı lisansüstü öğrencilerin yaşam kalitelerini arttırma, çalışma koşullarını iyileştirme ve proje çalışmalarına teşvik amacıyla gerçekleştirilen “Bursiyer/Araştırmacı Lisansüstü Öğrencilere Barınma Hakkı Projesi" kapsamında; MSKÜ adına yürütülen “Dış Fon Kaynaklı” projelerde “Bursiyer/Araştırmacı” olan 6 lisansüstü öğrencimize geçtiğimiz Kasım ayında, Yerleşke Öğrenci Evleri’nde barınma imkânı sağlanmıştı.

 

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 16.02.2019 00:00
Okunma Sayısı : 3965