Haber

Rektörümüz Prof. Dr. Çiçek ve Yatağan Belediye Başkanı Toksöz Yatağan MYO Öğrencileri İçin Bir Araya Geldiler

Son Güncelleme Tarihi : 29.08.2019 00:00

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ve beraberindeki heyet, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ile Meslek Yüksekokulumuzdaki öğrencilerimizin daha iyi koşullarda öğrenim görmeleri için alınabilecek önlemler konusunda görüştüler.

Yatağan Belediye Başkanını makamında eşleri ile ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek'e, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sırrı Sunay Gürleyük ve Ar-Ge'den sorumlu Rektör Danışmanı Doç. Dr. Bekir Çöl eşlik etti.

Ziyarette bu yıl tamamlanan modern binası eğitim öğretime devam edecek olan Yatağan Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin barınma ve sosyal kültürel ihtiyaçları ile güvenlikleri konularında atılabilecek adımlar konuşuldu. Oldukça verimli geçen görüşmede; Şehir, Belediye ve Üniversite koordinasyonu sağlanarak öğrencilerimizin daha iyi koşullarda öğrenim görmeleri için birlikte çalışma arzusu yinelendi.

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ile çok verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini ifade eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek; "Belediyemiz hem şehir, hem de öğrencilerimiz için çok iyi çalışıyor, bu kıymetli çabayı senkronize bir şekilde omuzlayarak öğrencilerimizin karşılaşabilecekleri sorunlara ilişkin önlemlerin alınması için çalışacağız. Bizler üniversitemizin çıtasını her geçen gün gerçekleşen bilimsel, sosyal ve kültürel atılımlar ile yukarı taşırken, yerel yönetimlerin desteğini arkamızda gördüğümüzde çalışma azmimiz perçinleniyor. Bu çerçevede ben Belediye Başkanımıza özverili ve çözüm odaklı destekleri için yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Muğla merkezde güçlü bir gövdesi olan Üniversitemiz bir çınar ağacı gibi düşünülmelidir. Bu köklü çınarın dallarını oluşturan ilçelerdeki okullarımız Muğla’yı, Bölgesini ve Ülkemizi kalkındıran çok önemli dinamiklerdir. Bu nedenle tüm ilçelerimizde benzer görüşmeler gerçekleştirerek aldığımız destekler ile ülkemiz için hiç durmadan çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. 

 

 

 

 

 

 

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 29.08.2019 00:00
Okunma Sayısı : 2526