Haber

Rektörümüz Prof. Dr. Çiçek, Ortaca ve Dalaman Belediye Başkanları ile Temaslarda Bulundu

Son Güncelleme Tarihi : 07.09.2019 09:00

Muğla'nın ilçelerinde bulunan okullarımızın gelişiminin merkez kampüsümüzle senkronize şekilde ilerlemesi prensibi ile çalışan üniversitemiz yönetimi, yerel yönetim ziyaretlerine devam ediyor.

Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Yardımcısı Prof. Dr. Sırrı Sunay Gürleyük eşliğinde Ortaca Belediye Başkanı Ali Uzundemir ve Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş'u makamlarında ziyaret etti.

Yeni akademik yılın açılışına yaklaşırken belediye başkanlarını ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Çiçek, bu ilçelerde bulunan öğrencilerimizin eğitim öğretim ve sosyal olanaklarının iyileştirilmesi çerçevesinde görüşmeler gerçekleştirdi.

Muğla'nın diğer ilçe belediye başkanları gibi Ortaca ve Dalaman belediye başkanları da Üniversitemizle birlikte öğrencilerimizin sıfır sorun ile eğitimlerine devam etmeleri için omuz omuza çalışma mesajı verdiler.

Gerçekleştirilen görüşmelerden duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek  belediye başkanları Uzundemir ve Karakuş'a gösterdikleri misafirperverlik ve dayanışma için teşekkür etti.

Üniversitemiz Rektörü ziyaretlerin ardından Dalaman'da inşaatı devam eden Sivil Havacılık Fakültesi binasında da incelemelerde bulundu.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 07.09.2019 09:00
Okunma Sayısı : 2902