Rektörümüz Kros Takımını Ağırladı

Son Güncelleme Tarihi : 24.02.2020 00:00

Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Türkiye Üniversiteler Kros Şampiyonası’nda kupa kaldıran öğrencileri ağırladı.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) ve Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) organizasyonu ile düzenlenen Türkiye Üniversiteler Kros Şampiyonası’nda, 28 üniversiteden sporcular ferdi ve takım kategorilerinde madalya için zorlu parkurda kıyasıya mücadele etti.

Üniversitemiz Kros Takımı da, zorlu geçen şampiyonada üçüncülük kupasını kazandı.

Üniversitenin kuruluşundan beri Kros liginde ilk defa kupa sahibi olan takımımız, Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek tarafından ağırlandı. Takım antrenörü Doç. Dr. Gönül Babayiğit İrez ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Gürsoy ile birlikte takım öğrencileri, Rektörümüzle makamında buluştu.

Rektör Çiçek, Kros takımını tebrik ederek, desteklerini sürdüreceğini belirtti. Doç. Dr. Gönül Babayiğit İrez de antrenmanlar süresince kendilerine destek olan Rektör Prof. Dr. Çiçek’e teşekkür ederek, “Rektörümüz çalışmalarımız sırasında bize her türlü imkanı sağladı. Onların desteğiyle Üniversitemizi başarılı bir şekilde temsil ettik” dedi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 24.02.2020 00:00