Haber

Rektörümüz Hüseyin Çiçek “Kazanımlar Hedefler Sunumu” Gerçekleştirdi

Son Güncelleme Tarihi : 21.02.2019 10:00

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin ÇİÇEK; yönetimde şeffaflık ve hesap verme sorumluluğundan hareketle Rektörlük görevini devraldığı 19 Temmuz 2018 tarihinden günümüze kadar yapılan girişimlerin, elde edilen kazanımların değerlendirildiği ve geleceğe dönük projelerin aktarıldığı “Kazanımlar Hedefler Sunumu” gerçekleştirdi.

 

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğrencileri ve öğretim elemanlarının hazırladıkları açılış dinletisi ile başlayan program, Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’in sunumu ile devam etti.

 

Atatürk Kültür Merkezi (AKM), 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonu'nda çalışanlarımızın katılımlarıyla gerçekleştirilen sunumda; Kurumsal Yönetim, AR-GE, Eğitim, Kampüs Yaşamı, Kampüs Gelişimi, Toplumla Etkileşim ve yakın gelecekteki “Hedefler” başlıkları altında kapsamlı bir değerlendirme yapıldı.

 

Sunumda sıklıkla “AR-GE Üniversitesi” hedefini vurgulayan Rektör Çiçek, yönetim olarak geride bırakılan süreçte öğrenciyi merkeze çekerek, tüm başlıklarda çok önemli mesafeler kat edildiğini aktardı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinin vizyonunu bir piramit şeklinde görselleştiren Üniversitemiz Rektörü; 4 fazdan oluşan bir planın ilk fazının tamamlandığını, gelecek süreçte ise Projelerin Hayata Geçirilmesi, Büyük Sanayi İşbirlikleri fazlarının tamamlanıp, nihai hedef olan ‘AR-GE Üniversitesi’ne ulaşılacağının altını çizdi.

 

Sunum sonunda göreve geldiği günden günümüze kadar gerçekleştirilen ve gelecekte hedeflenen başarıların, tüm personelin katkısı ile mümkün olduğunu ifade eden Çiçek, salonu dolduran akademik ve idari personele teşekkür ederek üniversite ailesi ile özçekim yaptı. Sunum programı, AKM Fuaye alandaki ikramlar ile sona erdi.

 

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 21.02.2019 10:00
Okunma Sayısı : 4043