Rektörümüz Bakan Pakdemirli ve Sağlık Bakanı Yardımcısı Birinci'yi Ziyaret Etti

Son Güncelleme Tarihi : 25.10.2018 00:00

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’yi makamında ziyaret etti.

Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ahmet Demirak ve Genel Sekreter Yardımcısı Çetin Haliloğlu ile birlikte Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu.

Bu kapsamda Rektör Çiçek, AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mevlüt Aydın ve Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey ile birlikte Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli'yi makamında ziyaret etti.

Rektör Çiçek, Üniversitemizin Tarım ve Orman Bakanlığı ile yapabileceği iş birliklerinden bahsederek, temel sorunların çözümü için destek beklediklerini söyledi.

Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, ardından Sağlık Bakanı Yardımcısı Şuayip Birinci’yi ziyaret etti. Çiçek, Bakan Yardımcısı Birinci’ye Üniversitemizin hedeflerinden ve projelerinden bahsetti. Ziyaret sırasında karşılıklı iş birliği konusunda da görüş alış verişinde bulunuldu.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 25.10.2018 00:00