Rektörümüz ASELSAN'ı Ziyaret Etti

Son Güncelleme Tarihi : 10.12.2018 18:00
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Ankara'daki temaslarına devam ediyor. Rektörümüz Prof. Dr. Çiçek, Üniversitemiz Dalaman Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Haşim Kafalı ile birlikte ASELSAN Savunma Sistem Teknolojleri Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Kaval'ı ziyaret etti. Mustafa Kaval Rektörümüz Prof. Dr. Çiçek'e, ASELSAN bünyesinde yürütülen AR-GE çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. Ziyarette ayrıca, Üniversitemizin bilimsel proje faaliyetlerinin geliştirilmesine ve Dalaman Sivil Havacılık Yüksekokulunun yapılandırılmasına ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.
Görüşmenin ardından Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ve Dalaman Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Haşim Kafalı, Türkiye’nin savunma sanayinde önde gelen kurumu  ASELSAN'ın tesislerini gezdi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 10.12.2018 18:00