Rektör Prof. Dr. Turhan Kaçar, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Son Güncelleme Tarihi : 20.10.2022 00:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının başlaması ile birlikte ilimizdeki basın mensupları ile bir araya geldi.

MSKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bakiye Uğur, Prof. Dr. Mustafa Nursoy, Genel Sekreter Nagehan Durğun ve yardımcıları Haşim Koç, Çetin Haliloğlu ile birlikte daire başkanları ve Basın Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü personelinin de yer aldığı kahvaltıya, çok sayıda yerel ve ulusal basın mensubu katıldı.

Prof. Dr. Turhan Kaçar, kendisi ile ilgili bilgi verdiği kısa konuşmasının ardından basın mensuplarından gelen soruları cevaplandırdı.

Üniversite-kent bütünleşmesi ile şehre ve öğrencilere yönelik gerçekleştirilecek projeler üzerine gerçekleşen sohbette, basın mensupları yeni yönetimden beklentilerini ve taleplerini iletti.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 20.10.2022 00:00