Haber

Rektör Prof. Dr. Kaçar, Basın Mensuplarıyla Kahvaltıda Buluştu

Son Güncelleme : 11.10.2024 10:30
MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, göreve gelişinin ikinci yılı dolayısıyla Sanat Evi’nde basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, göreve gelişinin ikinci yılını değerlendirmek için Menteşe’de görev yapan basın çalışanlarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

Sanat Evi’nde Muğla Gazeteciler Cemiyeti ve Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanları, haber ajanslarının temsilcileri, gazete muhabirleri, yerel ve ulusal basın temsilcileri ile samimi şekilde sohbet eden Rektör Kaçar, MSKÜ’nün başarılarını anlattı.

MSKÜ’nün faydalanılan TÜBİTAK projesi sayısının en yüksek olduğu 4. üniversite olduğunu söyleyen Rektör Prof. Dr. Turhan Kaçar, ayrıca MSKÜ’nün akredite lisans programı sayısının en yüksek olduğu 20 üniversite arasından 16. sırada olduğuna dikkat çekti.

Uluslararası Değişim Programları kapsamında gönderilen öğrenci sayısının da 74 ile 17. sırada olduğunu belirten Rektör Kaçar, aynı zamanda MSKÜ’nün öğrenci kulüp sayısının en yüksek olduğu ilk yirmi üniversite arasında 193 ile 9.sırada olduğunu ifade etti.

Bunların yanı sıra eğitim kalitesini yükseltmek için yapılan işlerden ve kampüs hayatını canlandırmak için planlanan çalışmalardan da bahseden Rektör Kaçar, her zaman öğrenci odaklı çalıştıklarının altını çizdi.

Rektör Kaçar konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

Toplantı, katılımcıların toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 11.10.2024 10:30
Okunma Sayısı : 378