Rektör Prof. Dr. Kaçar Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Son Güncelleme Tarihi : 11.01.2024 08:30
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, 11 Ocak 2024 tarihinde Sıtkı Koçman Öğrenci Sarayında Muğla’da görev yapan basın çalışanlarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi.

MSKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Sülün, Prof. Dr. Deniz Ülgen, Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Serdar Çil, Genel Sekreter Vekili Çetin Haliloğlu ile Basın Halkla İlişkiler ve Tanıtım Koordinatörlüğü personelinin yer aldığı yemeğe, Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti ve Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanları, haber ajanslarının temsilcileri, yerel gazetelerin yöneticileri ve muhabirleri ile yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.

Rektör Kaçar; Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Derneği tarafından başta yılın habercisi ödülü verilen, İhlas Haber Ajansı Muğla Muhabiri Bekir Tosun olmak üzere ödül alan tüm basın mensuplarını tebrik ederek ulusal düzeyde de başarı elde etmeleri yönünde temennilerini dile getirdi.

MSKÜ öğrencilerinin müzik dinletisiyle devam eden yemek katılımcıların toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 11.01.2024 08:30