Rektör Prof. Dr. Çiçek’in Performansına, Bronz Ödül

Son Güncelleme Tarihi : 03.05.2022 00:00
Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı (ÜniAr) tarafından yapılan araştırmalar ve değerlendirme ölçekleri sonucunda Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, üstün performans ödüllerinden “Bronz Ödül”ün sahibi oldu.

Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması’nda (TÜMA-2022), öğrencilere öğrenim gördükleri üniversitenin rektörünü değerlendirmeleri amacıyla 10 maddeden oluşan “Rektör Performansı Değerlendirme Ölçeği” uygulandı.

Sonuç olarak TÜMA 2022’de, 126 devlet ve 73 vakıf olmak üzere 199 üniversitede öğrenim gören yaklaşık 47 bin öğrenciden öğrenim gördükleri üniversitenin rektörlerine ilişkin veri toplandı.

Analiz sonrasında en yüksek skorları alan ve üniversitelerinde göstermiş oldukları üstün performanslardan dolayı en başarılı rektörlere altın, gümüş ve bronz ödülü verildi.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek de MSKÜ’lü öğrencilerin değerlendirmeleri sonucunda, ÜniAr Bronz Ödül’ün sahibi oldu.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 03.05.2022 00:00