Rektör Çiçek, Yükseköğretim Ulusal Hareketlilik Konsorsiyumları İmza Törenine Katıldı

Son Güncelleme Tarihi : 21.03.2022 00:00
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Afyon Kocatepe Üniversitesi tarafından düzenlenen "Yükseköğretim Ulusal Hareketlilik Konsorsiyumları İmza Töreni"ne katıldı.
Üniversitemizin de proje ortağı olduğu protokolün imza törenine; Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek,  Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu,  Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Türkiye Ulusal Ajansı Başkanı İlker Astarcı ve proje ortağı üniversiteler katılım sağladı.
Konuşmaların ardından proje ortağı üniversitenin rektörleri "Gastronomi Staj, Veteriner Staj, Yeraltı Kaynakları ve Enerji Staj ile Avrupa Staj Fırsatları" konsorsiyumları imzalandı.
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 21.03.2022 00:00