Haber

Rektör Çiçek, Öğrenciler İle Birlikte Derse Katıldı

Son Güncelleme Tarihi : 23.03.2021 00:00

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesini ziyaret ederek, öğrenciler ile birlikte Hemşirelik Uygulamaları dersine katıldı.

Üniversitemiz Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesinde eğitimler yüz yüze ve uzaktan eğitim yöntemiyle işleniyor. Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sırrı Sunay Gürleyük, Prof. Dr. Ali Bayrakdaroğlu ve Prof. Dr. Artay Yağcı hem yüz yüze eğitim alan öğrencilerin taleplerini dinlemek hem de Fakültede yürütülen çalışmaları yerinde görmek amacıyla Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesini ziyaret etti.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Fatmagül Yur’dan yüz yüze ve uzaktan yürütülen dersler hakkında bilgi alan Rektör Çiçek, 4. sınıfta okuyan Hemşirelik öğrenciler ile birlikte Hemşirelik Uygulamaları dersine katıldı.

Sağlık alanında okuyan öğrencilerin Pandemi sürecinde yüz yüze eğitim alma hakkına sahip şanslı kişiler olduklarını söyleyerek, bu süreçte Üniversitemizin aldığı önemlere ek olarak öğrencilerin de kendi kişisel önemlerini almaları gerektiğini bir kez daha hatırlattı.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 23.03.2021 00:00
Okunma Sayısı : 1354