Rektör Çiçek, MMT Kariyer Günleri Etkinliğine Katıldı

Son Güncelleme Tarihi : 26.04.2021 00:00

Üniversitemizin aktif öğrenci topluluklarından Muğla Metalurji ve Malzeme Topluğunun düzenlediği “Kariyer Günleri 21” etkinliğine, Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek de katıldı.

Muğla Metalurji ve Malzeme Topluğu, Kariyer Günleri etkinliğinin ikincisini çevrimiçi düzenledi.

Farklı sektörlerden birbirinden yetkin katılımcıların bir araya geldiği etkinliğin açılış konuşmasını Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek yaptı.

Prof. Dr. Çiçek, “Ar-Ge Üniversitesi olma hedefimize öğrencilerimizle birlikte ulaşabileceğimizi biliyoruz. Bu nedenle özellikle öğrenci topluluklarına çok önem veriyoruz. Öğrencilerimizin de tıpkı akademisyenlerimiz gibi ‘milli ve yerli’ yenilikçi proje üretmelerini ve bilimsel çalışmalar yapmalarını istiyoruz. Proje üretme kültürünü lisans öğrencilerimiz arasında yaygınlaştırdık. Özellikle Mühendislik Fakültesi öğrencilerimizin TÜBİTAK başarıları göğsümüzü kabartıyor. Tabi bu başarıya öğrenci topluklarının da büyük destek verdiğini görüyoruz” diyerek Metalurji ve Malzeme Topluğu öğrencilerine Üniversitemizin Ar-Ge hedefine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Toplam 10 oturumda gerçekleşen “Kariyer Günleri 21” etkinliği, ülkemizin dev şirketlerine de ev sahipliği yaptı.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 26.04.2021 00:00