Rektör Çiçek, Kadın Çalışanların Gününü Kutladı

Son Güncelleme Tarihi : 08.03.2021 10:30
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Üniversitemiz bünyesindeki birimlerde görev yapan kadın çalışanlarımızı odalarında ziyaret ederek, kadın çalışanlarımıza karanfil dağıttı.

Kadınların her alanda yaşamı çoğalttığını, yücelttiğini ve dünyayı iyiden yana dönüştürdüğünü söyleyen Rektör Çiçek, Üniversitemizde çalışan kadınlar ile eğitim alan öğrencilerimizin ve tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Üniversitemiz ilçe yerleşkelerinde de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı. Yerleşkelerde bulunan Yüksekokulların, Meslek Yüksekokullarının ve Fakültelerin yöneticileri, kadın çalışanlarımızı ziyaret ederek Rektörümüz tarafından iletilen karanfilleri hediye etti.

Aynı zamanda Rektörlüğümüz tarafından ilimizde yaşayan şehit ailelerine de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla karanfil gönderildi.
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 08.03.2021 10:30