Rektör Çiçek ile Öğle Yemeğinde Bir Araya Geldiler

Son Güncelleme Tarihi : 15.10.2019 00:00

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, "TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destek Programı" kapsamında desteklenmeye hak kazanan projelerde görev alan lisans öğrencileri ve öğretim elemanları ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

Üniversitemiz Öğrenci Sarayı VIP Salonu’nda gerçekleşen programda Rektör Çiçek, öğrencilerden ve öğretim elemanlarından yürütülen projeler hakkında bilgi aldı. TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destek Programı ile desteklenen toplam 8 projenin danışmanları ve öğrencileri projenin içeriği, proje ile ilgili gerçekleştirilen çalışmalar ve projenin hedefleri hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, desteklenmeye hak kazanan projelerin danışmanlarını ve öğrencilerini başarılarından dolayı tebrik ederek, bu çalışmaların devam etmesi halinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinin kısa süre içerisinde ülkemizin AR-GE alanında en başarılı üniversiteleri arasında yer alacağını söyledi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 15.10.2019 00:00