Rektör Çiçek, Etik Kurul Üyeleri İle Buluştu

Son Güncelleme Tarihi : 18.03.2022 00:00
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Etik Kurul Üyeleri ile yemekte bir araya geldi.

Sıtkı Koçman Özel Salonu’nda düzenlenen yemeğe Sağlık Bilimleri Etik Kurul ve Sağlık Bilimleri Bilimsel Araştırma ve Yayın Etiği Kurulu üyeleri ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sırrı Sunay Gürleyük ve Prof. Dr. Artay Yağcı katıldı.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek Üniversitemize sağladıkları katkılardan ve çalışmalarından dolayı etik kurul üyelerine teşekkür ederek, kurul çalışmaları hakkında katılımcılardan bilgi aldı.

İlerleyen günlerde Üniversitemizde faaliyet gösteren diğer etik kurullar ile de bir araya geleceğini söyleyen Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, etik kurulların bilimsel çalışmaların temeli olması dolayısıyla Üniversitemiz için de çok önemli olduklarını vurguladı.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 18.03.2022 00:00