Rektör Çiçek Daire Başkanları İle Bir Araya Geldi

Son Güncelleme Tarihi : 26.10.2021 00:00
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının başlaması dolayısıyla Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sırrı Sunay Gürleyük, Prof. Dr. Ali Bayrakdaroğlu, Prof. Dr. Artay Yağcı ve Üniversitemiz daire başkanları ile öğle yemeğinde bir araya gelerek değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kültür Evi’nde gerçekleştirilen toplantıda Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında gerçekleştirilecek olan çalışmalara ilişkin görüş ve düşüncelerini Üniversitemiz daire başkanları ile paylaştı. Toplantıda daire başkanlarının da değerlendirmeleri alınarak fikir alışverişinde bulunuldu.
AR-GE Üniversitesi olma yolunda hedeflerimize ulaşabilmemiz için birimlerimizin koordineli bir şekilde çalışması gerektiğini vurgulayan Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, akademik, idari ve teknik tüm çalışanlarımızın bu çerçevede elinden gelen özveriyi sergilediğini ve ekip ruhuyla hareket edildiğini vurguladı.
Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, toplantı sonunda daire başkanları adında tüm çalışanlara teşekkürlerini sundu.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 26.10.2021 00:00
Okunma Sayısı : 1974