Prof. Dr. Chung’dan “Adli Toksikoloji Konferansı”

Son Güncelleme Tarihi : 25.01.2019 00:00

Üniversitemiz Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen “Adli Toksikoloji Konferansı” çerçevesinde, Güney Kore Chungnam Ulusal Üniversitesinden Prof. Dr. Hee Sun Chung Üniversitemize geldi.

Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen konferansın açılış konuşmasını Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatmagül Yur yaptı.

Konferansa onur konuğu olarak katılan Güney Kore Chungnam Ulusal Üniversitesinden Prof. Dr. Hee Sun Chung, “Overview of Poisons Fraom Plants and Animals” konulu bir seminer verdi.

Ardından İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Adli Tıp Enstitüsü Fen Bilimleri Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Türkmen, “Bitkisel ve Hayvansal Zehirlenmelerde Analiz Yöntemleri” başlıklı bir sunum yaptı.

Konuşmaların ardından Üniversitemiz Rektörü Pof. Dr. Hüseyin Çiçek ve Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatmagül Yur, katılımlarından dolayı Prof. Dr. Hee Sun Chung'a ve Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Türkmen’e teşekkür belgesi takdim etti.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 25.01.2019 00:00