Haber

Polonya Üniversitesi Öğretim Elemanlarından Rektörümüze Ziyaret

Son Güncelleme Tarihi : 25.06.2019 00:00

Captain Witold Pilecki Universty of Applied Sciences, Oswiecim/Polonya Üniversitesinden Erasmus kapsamında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesine gelen 8 Kişilik öğretim üyesi ekibi, üç günlük eğitim programını Üniversitemiz Rektörünü ziyaret ederek tamamladı.

Erasmus personel hareketliliği programı kapsamında Üniversitemize gelen kişilik öğretim elemanı grubu; Sağlık Bilimleri Fakültesi, Tıp Fakültesi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde incelemelerde ve bilgi alışverişinde bulundu.

Öğretim Elemanı ekibi eğitim programını tamamlayarak Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğünü ardından Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek'i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette gösterdikleri misafirperverlikten dolayı Rektörümüze ve Üniversitemiz Yönetimine teşekkür eden öğretim elemanları, Üniversitemiz Sağlık Bilimleri ve Tıp Fakülktesi olanaklarının oldukça güçlü bulduklarını ifade ettiler. Prof. Dr.  Çiçek ise kendilerini üniversitemizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ve gerçekleştirilen eğitim  programını öğrencilerimizin uluslararsı perspektif kazanmaları açısından çok kıymetli bulduğunu belirterek teşekkür etti.

Program MSKÜ kampüsü ve Muğla'nın tarihi mekanlarını gezerek, tamamlandı. 

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 25.06.2019 00:00
Okunma Sayısı : 3442