Öğretmen Adaylarına Diksiyon Eğitimi Veriliyor

Son Güncelleme Tarihi : 02.03.2022 23:30
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Eğitim Fakültesi iş birliğiyle Öğretmen Adayları için Diksiyon Eğitimi programının ilk hafta eğitimi gerçekleşti.

Çevrimiçi ortamda düzenlenen ilk derse, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek de katıldı.

Eğitim programıyla öğretmen adaylarının nitelikli ve iletişim becerileri gelişmiş öğretmenler olmaları amaçlanıyor.

Öğretmen Adayları için Diksiyon Eğitimi süresince İletişim Süreci ve Sözsüz İletişim, Beden Dili ve Konuşma Unsurları, Ses Eğitimi, Türkçede Sesler ve Eklerle Okunuşu, Konuşma Bozukluklarının Giderilmesi ve Konuşma Uygulamaları konularında eğitimler verilecek.

Toplam 233 öğretmen adayının katılığı eğitim programı, 7 hafta boyunca devam edecek.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 02.03.2022 23:30