Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Kenan Koç’un Başarısı

Son Güncelleme Tarihi : 11.10.2018 13:00

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Başkanlığı’nın (Ankara-Türkiye) destek olduğu; Kasım Tınıstanov adındaki Isık Göl Devlet Üniversitesi Rektörlüğü (Karakol-Kırgızistan), Dünya Söz Akademisi Başkanlığının (Ankara-Türkiye) Hacı Bektaş Veli Kültür Derneği Başkanlığının (Nevşehir) işbirliğiyle düzenlenen 02-03 Ekim 2018 tarihlerinde Karakol’da (Kırgızistan) “Türk Halklarının Türkçe İlk Yazılı Eserleri Uluslararası Sempozyumu” gerçekleştirildi.

Sempozyuma katılan Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kenan Koç, Sempozyum Bilim Kurulu tarafından bilimsel çalışmaları, araştırmaları ve yayınlarıyla Türk kültürü ve diline katkılarından dolayı Manas’ın Mirasçıları: Türk Dünyası Kültürüne Hizmet Ödülü”ne layık görüldü.

Hiç görsel bulunamadı.
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 11.10.2018 13:00