Öğrencilerimiz Turnuvanın Şampiyonu Oldu

Son Güncelleme Tarihi : 07.07.2021 00:00
Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerimizden Songül Lök ve Emircan Haney, 2021 Gençler Kadetler Türkiye Şampiyonasından altın madalyalarla döndü.
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü 1. sınıf öğrencisi Songül Lök ve Antrenörlük Eğitimi Bölümü 2. sınıf öğrencisi Emircan Haney, 2021 Gençler Kadetler Türkiye Şampiyonasında Üniversitemizi temsil etti.
Songül Lök ve Emircan Haney, 30 Haziran - 04 Temmuz 2021 tarihleri arasında Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen organizasyonda büyük bir başarıya imza attı.
Makaralı Yay Genç Bayanlar kategorisinde yarışan Songül Lök ve Makaralı Yay Genç Erkekler kategorisinde mücadele veren  Emircan Haney, Türkiye şampiyonluğunu elde ettiği yarışmada altın madalyanın da sahibi oldu.
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 07.07.2021 00:00
Okunma Sayısı : 1924