Haber

Öğrencilerimiz The Bodrum Cup’dan Kupalarla Döndü

Son Güncelleme Tarihi : 01.11.2018 00:00

Üniversitemiz Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Türkiye’nin önde gelen uluslararası deniz festivali ve yelken yarışı olan The Bodrum Cup’dan kupalarla döndü.

Bu yıl 30.'su gerçekleştirilen Akdeniz'in en büyük yat yarışı olan The Bodrum Cup Yelken Yarışları sona erdi.  13 Ekim İstanbul etabıyla başlayan ve 22 Ekim Bodrum etabıyla devam eden Bodrum Cup 2018 Uluslararası Yat Yarışlarında toplam 16 öğrencimiz görev aldı. Cumhuriyet tarihinin ilk yelkenli okul gemisi olan STS Bodrum Yelkenli Okul Gemisi ile yarışmalara katılan öğrencilerimiz, Four Seasons Hotel The Bodrum Cup İstanbul Challenge yarışlarında İstanbul etabı birinciliği ile genel klasman ikinciliği ve Gulet A klasman ikinciliği elde ettiler. Başarılı öğrencilerimiz aynı zamanda American Hospital The Bodrum Cup yarışlarında genel klasmanda beşinci, gulet klasmanında ve gulet A klasmanında ise üçüncü oldu.

Etapları kazanan ve kategori birincileri olan ekipler, İçmeler'deki Ağanlar Tersanesi'nde yapılan törende ödüllerine kavuştu.

 

 

 

                         

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 01.11.2018 00:00
Okunma Sayısı : 3962