Haber

Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Korosu’na Ödül

Son Güncelleme Tarihi : 26.05.2022 00:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Korosu, İzmir Çok Sesli Korolar Festivalinde “Entonasyon-Homojenlik-Koro Tınısı” ödülüne layık görüldü.

Çok sesli koro müziğini özendirmek için İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Polifonik Korolar Derneği İzmir Şubesi iş birliği İzmir Çok Sesli Korolar Festivali düzenlendi. 

Üniversiteler, okullar, dernekler ve belediyeler tarafından kurulan 75 farklı koronun ve 2 bin 600 koristin katıldığı festivalde, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Korosu da sahne aldı.

Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen konserde, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Korosu seslendirdiği klasik eserlerin yanı sıra birbirinden güzel Türk Halk Müziği düzenlemeleri ile sanatseverlerden tam not aldı.

Değerlendirme kurulu ve dinleyicilerin beğenisini kazanan Öğr. Gör. Özlem Aslan şefliğindeki koro, “Entonasyon-Homojenlik-Koro Tınısı” ödülüne layık görüldü.

 
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 26.05.2022 00:00
Okunma Sayısı : 2104