Muğla'da 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni Gerçekleştirildi

Son Güncelleme Tarihi : 10.11.2023 08:30
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85'inci yıl dönümünde Muğla'da minnet, özlem ve saygıyla anıldı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85'inci yıldönümünde Muğla'da minnet, özlem ve saygıyla anıldı.

Anma programı, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı’na Muğla Valisi İdris Akbıyık ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün tarafından çelenk sunumu ile başladı. Törende Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turhan kaçar da yer aldı. Çelenk sunumunun ardından saat 09.05’te çalan sirenle birlikte iki dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Törende İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile birlikte bayraklar yarıya indirildi.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki törenin ardından anma programı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonunda devam etti.
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 10.11.2023 08:30