Haber

Muğla Valiliği-MSKÜ İş Birliğinde Yeni Dönem

Son Güncelleme Tarihi : 16.03.2022 00:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ile Muğla Valiliği arasındaki iş birliğini çok daha ileriye taşımak amacıyla düzenlenen iş birliği koordinasyon toplantısı Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında yapıldı.
 
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi VIP Salonu’nda düzenlenen toplantıya Vali Orhan Tavlı’nın yanı sıra Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sırrı Sunay Gürleyük,  Prof. Dr. Ali Bayrakdaroğlu, Prof. Dr. Artay Yağcı, fakülte dekanları ve Muğla il kurum müdürleri katıldı.
 
Fakülte dekanlarının fakülte faaliyetlerini ve fakültelerinin kamu kurum ve kuruluşlarıyla yaptıkları iş birliklerini anlattıkları konuşmalarının ardından eğitim, tarım, turizm, ekonomi, sağlık, spor ve sosyal hizmetler gibi alanlarda sürdürülen mevcut iş birliği değerlendirildi.
 
Muğla Valiliği ve Üniversitemiz arasındaki mevcut iş birliğinden edinilen kazanımların daha da artırılması amacıyla bir araya gelindiğini belirten Vali Orhan Tavlı, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturuyla ve vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmetlerin kalitesini artırmayı hedefliyoruz” dedi.
 
İş birliğinin geliştirilerek en üst seviyeye çıkarılması gerektiğini vurgulayan Vali Orhan Tavlı “Muğla’mızda hali hazırda var olan iş birliğini daha ileriye taşımak için çalışmalarımız devam ediyor. Hep birlikte iş birliği, güç birliği, gönül birliği ve el birliği içerisinde ortak akıl ve kolektif hareketle başarıya ulaşacağız. Valilik ve Üniversite iş birliğine gösterdikleri gayret ve çaba için başta Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’e, Fakülte dekanlarımıza ve kamu kurum ve kuruluş müdürlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
 
Eğitim, tarım, turizm, ekonomi, sağlık, spor ve sosyal hizmetler gibi alanlarda sürdürülen mevcut iş birliğinin değerlendirildiği toplantıda var olan iş birliğinin geliştirilmesi ve yeni alanlarda iş birliğine gidilmesi kararlaştırıldı.

 
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 16.03.2022 00:00
Okunma Sayısı : 1532