Haber

Muğla Tazelenme Üniversitesi Yeni Döneme Başladı

Son Güncelleme Tarihi : 02.10.2018 10:00:00

Muğla Tazelenme Üniversitesi Yeni Döneme Başladı
              Muğla 60 Yaş Üstü Tazelenme Üniversitesi yeni eğitim öğretim dönemine başladı. Üniversitemiz Atatürk Kültür Merkezinde yapılan açılış töreninde konuşan Muğla Tazelenme Üniversitesi kurucularından Prof. Dr. Muammer Tuna, Üniversitenin kuruluş amacından bahsederek, bu girişimin 60 yaş üstü insanları daha sağlıklı, zinde ve aktif kıldığını, böylece üretim döngüsüne katılan yaşlıların hem kendilerine hem de topluma katma değer sağladıklarını ifade etti. Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek de Tazelenme Üniversitesi öğrencilerine bilim ve kimya konulu açılış dersini verdi. Tazelenme Üniversitesinin “en genç” öğrencisi Zeliha Korkmaz, 60 yaştı üstü insanları evden kampüse taşıyan bu girişimin kurucularına teşekkür etti.     
        Muğla Tazelenme Üniversitesi Açılış Törenine çok sayıda 60 yaş üzeri öğrenci ve aileleri katıldı. Tören sonrası açılış pastası kesildi.    
         Tazelenme Üniversitesinin Muğla da dahil olmak üzere 2017-2018 dönemi itibariyle Türkiye’de toplam 5 kampüsü bulunmaktadır. Tazelenme Üniversitesinin kampüslerinde bir yandan teorik derslerle yaşam boyu öğrenmenin gerçekleşmesi sağlanırken öte yandan uygulamalı derslerle öğrencilerin yeteneklerini keşfetmelerine olanak tanınmaktadır. Kampüslerde öğrenim gören genç kuşakların Tazelenme Üniversitesi öğrencileriyle aynı ortamda buluşması, onların bilgi ve tecrübelerinden yararlanması, eğitimin hedefleri arasında yer almaktadır.

Hiç görsel bulunamadı.
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 02.10.2018 10:00:00
Okunma Sayısı : 4541