Haber

Muğla Tazelenme Üniversitesi Yeni Döneme Başladı

Son Güncelleme Tarihi : 05.10.2022 00:00

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Yaşlılık Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Tazelenme Üniversitesi 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı başladı.

60 yaş üstü vatandaşların aktif yaşam sürmeleri için MSKÜ bünyesinde kurulan Tazelenme Üniversitesi, MSKÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle yeni eğitim öğretim yılının başlamasını kutladı.

Muğla Tazelenme Üniversitesi Açılış Töreni'ne MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, Muğla Tazelenme Üniversitesi kurucularından Prof. Dr. Muammer Tuna ve çok sayıda 60 yaş üzeri öğrenci ile aileleri katıldı.

Açılış töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Turhan Kaçar, ilerleyen günlerde Roma ve Bizans tarihi ile ilgili bir konuda bir ders anlatmayı istediğini belirterek, tüm 60 yaş üzeri öğrencilerin eğitim öğretim yılını kutladı.

Tazelenme Üniversitesinin kampüslerinde bir yandan teorik derslerle yaşam boyu öğrenmenin gerçekleşmesi sağlanırken öte yandan uygulamalı derslerle öğrencilerin yeteneklerini keşfetmelerine olanak tanınıyor. Kampüslerde öğrenim gören genç kuşakların Tazelenme Üniversitesi öğrencileriyle aynı ortamda buluşması, onların bilgi ve tecrübelerinden yararlanması, eğitimin hedefleri arasında yer alıyor.

 
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 05.10.2022 00:00
Okunma Sayısı : 3142