Haber

MSKÜ’ye Mekanda Erişilebilirlik (Turuncu Bayrak) Ödülü Verildi

Son Güncelleme Tarihi : 11.06.2024 09:30
MSKÜ Fethiye Ziraat Fakültesi ve Dalaman Sivil Havacılık Yüksekokulu YÖK tarafından her yıl verilen “Engelsiz Üniversite Bayrak ve Nişan Ödülleri” çerçevesinde, “Mekanda Erişilebilirlik Turuncu Bayrak” ödülüne layık görüldü.

Yükseköğretim Kurumu (YÖK) tarafından, engelli bireylerin yükseköğretime tam, etkin ve eşit katılımını sağlamak amacıyla yükseköğretim kurumlarının çalışmaları neticesinde '2024 Yılı Engelsiz Üniversite Bayrak ve Nişan Ödülleri’ Mekanda Erişilebilirlik (Turuncu Bayrak), Eğitimde Erişilebilirlik (Yeşil Bayrak) ve Sosyo-Kültürel Faaliyetlerde Erişilebilirlik (Mavi Bayrak) olmak üzere üç kategoride ödül almaya hak kazanan üniversitelere belgeleri verildi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Fethiye Ziraat Fakültesi  ve Dalaman Sivil Havacılık Yüksekokulu da “Mekanda Erişilebilirlik Turuncu Bayrak” ödülü almaya hak kazandı.

MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, engelli öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim almaları için önemli çalışmalara imza atıklarına dikkat çekerek, bu kapsamda çalışmalar yürüten Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü, akademik ve idari personel ile tüm öğrencilere katkılarından dolayı teşekkür etti.
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 11.06.2024 09:30
Okunma Sayısı : 268