MSKÜ’lü Öğrenciler, Avrupa Grand Prix Okçuluk Yarışması’nda Göğsümüzü Kabarttı

Son Güncelleme Tarihi : 09.05.2022 00:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) öğrencileri milli okçularımız Songül Lök ve Emircan Haney, 2022 Avrupa Grand Prix Okçuluk Yarışması’ndan madalyalar ile döndü.

Bulgaristan’ın Plovdiv kentinde 3-8 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen 2022 Avrupa Grand Prix Okçuluk Yarışması sona erdi.

MSKÜ’lü öğrenci Emircan Haney hem bireyselde hem de takım kategorisinde 2 altın madalyanın sahibi olurken, Songül Lök ise bireysel ve takımda 2 gümüş madalyayı boynuna taktı.

MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Emircan Haney final turunda İtalyan sporcu Leonardo Costantino karşısında 143/141’lik skor elde ederek altın madalya kazandı.

MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Songül Lök ise finalde Lüksemburglu Mariya Shkolna ile karşılaşmasını 140/140’lık skor sonrası beraberlik atışlar ile tamamlayarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

Aynı zamanda Türkiye, Bulgaristan'da düzenlenen Avrupa Grand Prix Okçuluk Yarışması'nda madalya sıralamasında zirvede yer aldı.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 09.05.2022 00:00