Haber

MSKÜ’lü Öğrenci “Tek Türk” Olmaya Hak Kazandı

Son Güncelleme Tarihi : 24.11.2023 00:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Kamu Yönetimi doktora öğrencisi Ceren Demir, Kanada 2024 Genç Profesyonel Bursu'nu almaya hak kazanan tek Türk öğrenci oldu.

Başarılı öğrenci Ceren Demir, Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Programıyla 20-23 Şubat 2024’te Kanada’da düzenlenecek olan Young Professional Fellowship Programına katılacak.

Türkiye’de yaşayan bir genç olarak uygulanabilir ve sürdürülebilir çözümler üreten ve mentorlük desteği sunan MAPS VII-YPF Canada'24 çalışmasında yer almaktan gurur duyduğunu söyleyen Demir, Uluslararası genç profesyonellerle iş birliği halinde olmaktan mutlu olduğunu dile getirdi.

MSKÜ’lü öğrenci ilk 15 kişi içerisinde tam burs kazanan tek Türk olması ile birlikte ayrıca ülkelerin liderleriyle tanışma şansı da bulacak.
 
Genç Profesyonel Bursu Kanada 2024 Nedir?

Mentor Dost canlısı Profesyonel Topluluğu (MAPS) tarafından 40 yaşın altındaki gençlerin liderlik becerilerini geliştirmeyi amaçlayan Genç Profesyonel Bursu Kanada 2024, yüksek sorumluluk duygusuna ve yüksek vasıflara sahip vatandaşlar yetiştirmek için kültürel çeşitliliğin, çok sayıda etnik kökenin dahil edilmesinin ve dinler arası uyumun birleştirilmesine vurgu yapıyor.

 
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 24.11.2023 00:00
Okunma Sayısı : 954