MSKÜ’lü Öğrenci, Büyük Finalde Üniversitemizi Temsil Edecek

Son Güncelleme Tarihi : 29.02.2024 00:00
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde düzenlenen Kültür ve Sanat Yarışmaları kapsamında Manisa'da “Bir Şiir Bir Nefes Şiir Okuma Yarışması” yapıldı.

Manisa Barosu’nda düzenlenen Ege Bölge Finali’ne 8 ilden 54 öğrenci katıldı.

Finalde 18-25 yaş kadın yarışmacı kategorisinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Yeni Türk Edebiyatı Bölümü yüksek lisans öğrencisi Zehra Çetin, Ege bölge birincisi oldu. Çetin ödülünü, Gençlik Hizmetleri Merkezi Müdürü  Dr. Emre Topoğlu’nun elinden aldı.

Yarışmaya Mevlana Celaleddin Rumi’nin “Etme” şiiri ile katılan Zehra Çetin, Menteşe ve Muğla il birinciliklerinin ardından Ege bölge finaline katılmaya hak kazanmıştı.

Zehra Çetin, 15-21 Mayıs tarihlerini kapsayan “Gençlik Haftası”nda Ankara'da düzenlenecek Türkiye finalinde, Muğla Gençlik Merkezleri ile Muğla'yı ve Ege Bölgesi'ni temsil edecek.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 29.02.2024 00:00