Haber

MSKÜ’lü Araştırmacı Rusya’da Görüşmelerde Bulundu

Son Güncelleme Tarihi : 13.10.2023 00:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesiteli (MSKÜ) araştırmacılardan Doç. Dr. Nedim Özdemir, Kazan Devlet Enerji Mühendisliği Üniversitesi Çevre Mühendisliği ve Balıkçılık-Ekoloji Bölümünü ziyaret ederek incelemelerde, arazi gezilerinde ve akademik iş birliği görüşmelerinde bulundu.

Su Ürünleri Fakültesi Temel Bilimler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nedim Özdemir Rusya Federasyonuna bağlı Kazan Eyaletinde faaliyet gösteren Kazan Devlet Enerji Mühendisliği Üniversitesinden Rusya Hükümeti Algeris bursu almaya hak kazandı.

Doç. Dr. Özdemir bu kapsamda Çevre Mühendisliği ve Balıkçılık-Ekoloji Bölümünü ziyaret etti ve burada incelemelerde, arazi gezilerinde ve akademik iş birliği görüşmelerinde bulundu.

Aynı zamanda ilgili yüksek lisans, doktora ve lisans öğrencilerine de sunumlar yapan Doç. Dr. Nedim Özdemir, Kazan Eyaletinde faaliyet gösteren farklı üniversitelerde görev yapan araştırmacıların da MSKÜ’ye davet etti.

Bu iş birliği kapsamında Kazan Devlet Enerji Mühendisliği Üniversitesi, Kazan Doğal Araştırma Teknik Üniversitesi ve Kazan Federal Üniversitesinde araştırmacılar MSKÜ’de inceleme ve akademik iş birliği konularında görüşmeler yapıyor.

 
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 13.10.2023 00:00
Okunma Sayısı : 894