Haber

MSKÜ’den “Language And Fun Day” Etkinliği

Son Güncelleme Tarihi : 04.06.2024 10:00
MSKÜ Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından 3 Haziran Pazartesi günü “Language And Fun Day” etkinliği düzenlendi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu, yabancı dil hazırlık eğitiminin son haftasında “Language And Fun Day” programında öğretmen ve öğrencileri buluşturdu.

3 Haziran Pazartesi günü Yabancı Diller Yüksekokulu bahçesinde düzenlenen etkinlik, kahoot yarışlarıyla başladı.

Proje sunumlarıyla devam eden etkinlikte öğrenciler karaoke yaparak eğlenceli vakit geçirdi.

Çeşitli ikramların da bulunduğu programda DJ performansı, müzik ve dans gösterileriyle renkli görüntüler ortaya çıktı.

Etkinlikte çok eğlendiklerini ifade eden öğrenci Ezginur Üçar, “Herkesin kaynaştığı çok güzel bir etkinlik oldu. Çok fazla etkileşimin olduğu bir etkinlikti. Dans ettik, şarkı söyledik. Doyasıya eğlendik. Bize bu imkânı tanıyan öğretmenlerimize, idaremize çok teşekkür ederiz.  Çok eğlendik” dedi.

Yabancı Diller Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Stepanka Gürler, “Harika bir organizasyondu. Hepimiz eğlendik. Ve bence bu, tüm öğrencilerin motivasyonu ve bizim motivasyonumuz için de harikaydı. Herkesin kendini gösterme ve anın tadını çıkarma şansına sahip olması mutluluk verici” diye konuştu.
Bu etkinliğin her sene yapılması gerektiğini söyleyen Öğretim Görevlisi Rasheedah Frances Mullings ise, katılım gösteren tüm öğrencilere, öğretim elamanlarına, idari personele teşekkür etti.

“EĞLENEREK ÖĞRENMENİN KEYFİNİ ÇIKARDIK”

Unutulmaz bir gün geçirdiklerini söyleyen MSKÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Murat Keçiş, “Yabancı Diller Yüksekokulu olarak, yaklaşık 32 haftalık yoğun bir yabancı dil hazırlık eğitiminin son haftasında öğrencilerimizle ve hocalarımızla birlikte “Language and Fun Day” adlı etkinliğimizi planladık. Eğlenceli geçen bu etkinliğimizde öğrencilerimiz hazırladıkları sunumlar ve katıldıkları yarışmalar ile oldukça keyifli vakit geçirdiler. Bütün Yabancı Diller Yüksekokulu hocalarımızın ve öğrencilerimizin yanı sıra uluslararası öğrencilerimizin de katıldığı bu güzel günde, eğlenerek öğrenmenin keyfini çıkardık. Okulumuzda ilk defa düzenlenen bu etkinlik ile öğrencilerimizle birlikte unutulmaz güzel bir gün geçirdik. Gelecek yıl, dönem başlangıcında ve sonunda benzer etkinlikleri planlamak istiyoruz. Emeği geçen ve bize destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 04.06.2024 10:00
Okunma Sayısı : 421