MSKÜ’den İl Jandarma Komutanlığı İçin İngilizce Eğitim Kursu

Son Güncelleme Tarihi : 07.06.2023 00:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) ile Muğla İl Jandarma Komutanlığı arasında yabancı dil becerilerinin arttırılması amacıyla iş birliği yapılacak.

İş birliği çalışmalarının gerçekleşmesi halinde, MSKÜ Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından Muğla İl Jandarma Komutanlığı personeline verilecek eğitim ile İngilizce konuşma düzeyinin arttırılması hedefleniyor.

Muğla’nın turistik bir il olması sebebiyle ihtiyaç duyulan eğitimle katılımcılar, B1 ve B2 seviyesinde İngilizce konuşma becerisi edinecek.

MSKÜ’de iş birliği gerçekleştirilmesi yönünde yapılan görüşmelerde, gerçekleştirilmesi planlanan kursların içerikleri, işleyişi ve hedefleri belirlendi.

Muğla İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz'ın aldığı brifinge Rektör Danışmanı Hüseyin Salikoğlu, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Murat Keçiş, Öğr. Gör. Dr. Mehmet Abi, Öğr. Gör. Dr. Akın Gürbüz ve Basın, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Koordinatörü Öğr. Gör. Bulut Tanyeri katıldı.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 07.06.2023 00:00