MSKÜ’de “Bir Yanımız Hep Çanakkale” Konseri

Son Güncelleme Tarihi : 21.03.2022 23:30
Üniversitemizde, T. C. Muğla Valiliği himayesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında “Bir Yanımız Hep Çanakkale”  adıyla konser düzenlendi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü tarafından düzenlenen konsere Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sırrı Sunay Gürleyük, Prof. Dr. Ali Bayrakdaroğlu, Prof. Dr. Artay Yağcı, Fakülte Dekanları, Üniversitemiz Genel Sekreteri Negehan Şahin, Genel Sekreter Yardımcısı Çetin Haliloğlu, Daire Başkanları, Üniversitemiz personeli, öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.

Seval Yıldız’ın piyanoda, Öğr. Gör. Erhan İşseveroğlu’nun da kemanda olduğu gecede dinleyiciler keyifli anlar yaşadı. Gecede aynı zamanda Öğr. Gör. Aydın Çelebi ile Öğr. Gör. Ahmet Elmastaş ve ekipleri tarafından hazırlanan gösteriler de sunuldu.

Konserin ardından Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek etkinlikte emeği geçenlere teşekkür plaketlerini sundu.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 21.03.2022 23:30