MSKÜ’de Nostaljik Gece

Son Güncelleme Tarihi : 17.05.2022 00:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı tarafından ‘karaoke’ tarzında ‘Yeşilçam Şarkılarını Birlikte Söylüyoruz’ konseri düzenlendi.

MSKÜ Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonu’nda düzenlenen konsere Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Bayrakdaroğlu, Prof. Dr. Artay Yağcı, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özgür Yıldız, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Orkestra şefliğini Doç. Dr. M. Demet Doğruöz’ün yaptığı konserde, Yeşilçam sinema şarkılarını ise konuk sanatçı Ege Üniversitesinden Öğr. Gör. Dr. Barış Doğan seslendirdi.

12 Yeşilçam sinema şarkısının okunduğu gecede davetliler önce Yeşilçam filmlerindeki şarkıları izledi ardından sahnede orkestra eşliğinde bu şarkıları hep birlikte söyledi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 17.05.2022 00:00