Haber

MSKÜ'de Tarım Kredi Kooperatifi Marketi Açıldı

Son Güncelleme Tarihi : 23.02.2024 08:30
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Merkez Yerleşkesinde 22 Şubat 2024 tarihinde Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri marketi hizmete açıldı.

Türkiye’de 81 ilde 3 bini aşkın satış noktasıyla hizmet vermekte olan Tarım Kredi Kooperatif Market, Mavi Çatı Öğrenci Toplulukları Merkezi yanında düzenlenen törenle hizmete açıldı.
 
Açılışa, Vali Yardımcısı Ali Yılmaz, MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, Tarım Kredi Kooperatif Marketleri Aydın Bölge Müdürü Alper Kandoğan ile Aydın-Muğla Bölge Yöneticisi Eda Tunca, Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Sülün ve Prof. Dr. Deniz Ülgen, Mimarlık Dekanı Prof. Dr. Burak Beyhan ile Genel Sekreter Yardımcılarımız Öğr. Gör. Kemal Yüce Kutucuoğlu ve Haşim Koç, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Şamil Türkay Aktürk, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Kurşad Erişti, Basın Halkla İlişiler ve Tanıtım Koordinatörü Öğr. Gör. Bulut Tanyeri, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Açılış töreninde konuşma yapan Rektör Kaçar, "Yerleşkemizde böyle bir hizmet noktasının var olması, araştırmacılarımızın ve öğrencilerimizin çalışmalarına uzun süre ara vermek zorunda kalmadan hizmete ulaşabilmeleri için önemli olduğu kadar, yerleşkemizde konaklayan öğrencilerimiz ve mesai arkadaşlarımız için de kampüsten ayrılmak zorunda kalmadan hizmete erişebilmeleri açısından önemliydi." Diyerek önemine vurgu yapan Rektör Kaçar şu sözlerle yeni hizmetlerin de olacağını müjdeledi, "Tabi önemli ama yeterli değil. Kampüsümüzde nice hizmetin sağlanabilmesini ümit ediyorum. Yerleşkemizin farklı noktalarında bu tür hizmet alanları inşa etmeye devam edeceğiz. Tüm öğrencilerimiz ve mesai arkadaşlarımız için hayırlı olsun diyoruz." dedi.

Rektör Kaçar'ın açılış konuşmasının ardından İl Müftüsü Yaşar ÇAPÇI’ nın okumuş olduğu dua sonrasında kurdele kesimi gerçekleştirildi. Tören şubenin gezilmesinin ardından sona erdi.

Tören sonrasında Tarım Kredi Kooperatifi Aydın Bölge Müdürü Alper Kandoğan, “Rektör Prof. Dr. Turhan Kaçar’a, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Şamil Aktürk'e ve tüm birim başkanlarına teşekkür ederek, çiftçilerin alın teri olan kaliteli, doğal, sağlıklı ve uygun fiyatlı Tarım Kredi ürünlerini, üniversite personelinin alışverişlerini kolaylaştırmakla birlikte ülkemizin geleceği öğrencilerle buluşturmaya devam edeceklerini vurguladı.
 
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 23.02.2024 08:30
Okunma Sayısı : 850