MSKÜ Yönetimi Uluslararası Öğrenci ve Akademisyenlerle Yemekte Buluştu

Son Güncelleme Tarihi : 02.05.2023 00:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, uluslararası öğretim elemanları ve uluslararası öğrencilerle akşam yemeğinde buluştu.

Öğrenci Sarayı Özel Salon'da gerçekleşen yemeğe; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Nursoy, Prof. Dr. Ali Sülün, Rektör Danışmanı Hüseyin Salikoğlu, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Murat Keçiş, Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Reşat Ünal, Basın Halkla İlişkiler ve Tanıtım Koordinatörü Öğr. Gör. Bulut Tanyeri, SKS Daire Başkanı Şamil Türkay Aktürk ve İl Göç İdaresi Müdür V. Cumali Omurca katıldı.

Rektör Kaçar, yemek sonrasında katılımcılara Türkçe ve İngilizce seslendi. Yüksek lisansını ve doktorasını İngiltere’de yaptığını, uluslararası öğrenci olmanın zorluklarını ve güzelliklerini çok iyi bildiğini aktaran Rektör Kaçar, “Kültürler arası etkileşim için hem Muğla’mız hem de Üniversitemiz için çok önemlisiniz. Bunun yanında Muğla’nın ve MSKÜ’nün doğal kültürel elçileri olacağınıza inanıyorum” dedi.
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 02.05.2023 00:00