Haber

MSKÜ ve Muğlaspor Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Son Güncelleme Tarihi : 03.01.2023 00:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) ile Muğlaspor Kulübü arasında bilginin, deneyimin ve fiziksel imkânların paylaşılması ve geliştirilmesi çerçevesinde iş birliği protokolü imzalandı.

MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar ve Muğlaspor Kulübü Başkanı Ali Çakır’ın imzaladığı protokol, MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanları, öğrencileri ile kulüp yöneticisi, teknik direktörü, antrenörü ve idarecileri arasında gerçekleştirilecek iş birliği faaliyetlerini kapsıyor.

Protokole göre Muğlaspor Kulübü, MSKÜ öğrencilerine kulüp bünyesinde mesleki deneyim kazanma fırsatı verecek. Aynı zamanda kulübün teknik direktörü, antrenörü, yöneticileri ve idarecileri; tecrübelerini ve bilgilerini öğrencilere aktaracak. Muğlaspor Kulübü, kulüp bünyesinde bulunan saha ve tesislerini sportif eğitim amaçlı faaliyetler için öğrencilerin ve akademisyenlerin hizmetine açacak.

MSKÜ ise bünyesinde bulunan derslikleri, sahaları, tesisleri ve Spor Bilimleri Fakültesi Araştırma ve Uygulama Laboratuvarını Muğlaspor Kulübü’nün hizmetine sunacak. Bununla birlikte sporcuların atletik performanslarının ölçülmesi, test edilmesi ve takibinin yapılması sağlanacak. Üniversitemiz akademisyenleri ise sporculara sporcu beslenmesi, spor psikolojisi, müsabaka analizi, güncel antrenman bilimi yaklaşımları ve benzeri konularda eğitimler verecek.
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 03.01.2023 00:00
Okunma Sayısı : 1068