Haber

MSKÜ Uzaktan Eğitimde En Başarılı Üniversiteler Arasında

Son Güncelleme Tarihi : 20.05.2020 00:00

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, uzaktan eğitim süresince gösterdiği yüksek performansıyla, süreci en iyi yöneten Üniversiteler arasında dokuzuncu sırada yer aldı.

Türkiye’de üniversite ve yükseköğretim üzerine araştırmalar yapan bağımsız bir araştırma laboratuvarı olan Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı (ÜniAr), Covid-19 Pandemi’si sürecinde uzaktan eğitime geçen üniversitelerin bu süreci ne kadar iyi yönettiklerine dair bir araştırma gerçekleştirdi.

Her yıl çeşitli konularda üniversitelerin performanslarını ölçen ÜniAr, bu defa uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerini en yüksek seviyede memnun eden üniversitelerin sıralamalarını paylaştı.

18 bin lisans öğrencisinin katıldığı araştırmada, uzaktan eğitim sürecini en iyi yöneten devlet üniversiteleri arasında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi dokuzuncu sırada yer aldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek de uzaktan eğitim süreci boyunca öğrencilere en doğru kararları en kısa sürede iletmek için büyük çaba sarfettiklerini belirterek, bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 20.05.2020 00:00
Okunma Sayısı : 5566