MSKÜ Üniversite Tanıtım Fuarlarına Katıldı

Son Güncelleme Tarihi : 11.05.2023 08:30
Özel Ege Lisesi 11. Üniversite Günü Fuarı

İzmir Özel Ege Lisesi tarafından düzenlenen “Özel Ege Lisesi 11. Üniversite Günü Fuarı” organizasyonunda Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) tanıtıldı. İzmir Özel Ege Lisesinde gerçekleştirilen fuarda, Türkiye’nin farklı illerinden yirmi dört üniversite ve altı yüz öğrenci katıldı. MSKÜ standının yoğun ilgi gördüğü fuarda, üniversite tercihi yapacak öğrencilere MSKÜ hakkında kapsamlı bilgilendirmeler yapıldı. Öğrencilerinin tercih eğilimleri gözetilerek bölüm/program bazında detaylı bilgiler verildi.

Özel Yeni Nesil Kurs Merkezleri Yüksek Öğretim Tanıtım Günü

Özel Ortaca Yeni Nesil Kurs Merkezi ve Özel Fethiye Yeni Nesil Kurs Merkezi tarafından düzenlenen “Üniversiteler Ortaca’da Buluşuyor” ve “Üniversiteler Fethiye’de Buluşuyor” isimli yükseköğretim tanıtım günü fuarına Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) katıldı. 12. sınıf öğrencileri, özel öğretim kurslarındaki mezun öğrenciler ve çevre ilçelerindeki öğrencilerle birlikte fuara yaklaşık 10.000 öğrenci katıldı. Üniversiteleri yakından tanıma fırsatı bulan öğrenciler MSKÜ standına yoğun ilgi gösterdi. Fuarda üniversite tercihi yapacak öğrencilere MSKÜ hakkında kapsamlı bilgilendirmeler yapıldı. Öğrencilerinin tercih eğilimleri gözetilerek bölüm/program bazında detaylı bilgiler verildi.
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 11.05.2023 08:30