MSKÜ Turgut Reis İDA, Teknofest Yarışmasında Finale Kaldı

Son Güncelleme Tarihi : 05.08.2024 09:30
MSKÜ Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan Turgut Reis İDA Takımı, Teknofest 2024 İnsansız Deniz Aracı Yarışması'nda finale kaldı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği ile Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümlerinden 11 öğrenci ve bir danışmandan oluşan Turgut Reis İDA Takımı, Teknofest 2024 İnsansız Deniz Aracı Yarışması'nda finale kalmaya hak kazandı.

Yoğun çalışmalarının meyvesini alan takım, final yarışmasına Mersin'de 19-22 Eylül tarihlerinde katılacak.

Teknofest 2024, genç mühendislerin ve bilim insanlarının inovasyon ve teknoloji alanındaki yeteneklerini sergileme fırsatı bulduğu önemli bir platform olma özelliğini taşıyor. Turgut Reis İDA Takımı'nın bu prestijli yarışmada elde ettiği başarı, takımın ve danışmanlarının emeklerinin bir göstergesi olarak öne çıkıyor.

Finale kalmanın sevincini yaşayan Turgut Reis İDA, yarışma sürecinde elde ettiği tecrübeleri ve teknik bilgileri en iyi şekilde kullanarak başarılı olmayı hedefliyor.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 05.08.2024 09:30